Reportages & showcases - archimere

Fotografie-Beeldbewerking-Social media content-Vastgoed begeleiding

Reportages Web en Funda

Het is ook mogelijk om mij de foto's te laten maken voor uitingen op diverse websites, denk hierbij bijvoorbeeld aan foto's van uw bedrijf voor uw eigen site of reclame op andere sites. Voor makelaars: b.v. fotografie voor Funda en vergelijkbare sites.

Fotografie Web en Funda

Showcase Business

Als bedrijf is het mogelijk om een complete reportage te laten maken van uw bedrijfspand(en). Ik maak dan zowel interieur als exterieur-opnames. De opnames zijn te gebruiken voor bedrijfsuitingen zoals business to business, brochures/folders, websites en social media.

Deze showcase van Intellex, één van de marktleiders voor marktonderzoek-software, geeft een indruk van wat u kunt verwachten van een bedrijfsreportage. Zij zijn gehuisvest in een bijzonder en ruimtelijk pand dat ontworpen werd door architectenbureau Meyer en van Schooten.

Interesse? Stuur me even een email voor meer informatie.

Intellex Headquarters

Showcase Particulier

Ook voor particulieren met een onder architectuur gebouwd huis is het mogelijk om een reportage van hun huis te laten maken. Ik maak dan zowel interieur en exterieur-foto's. Om een indruk te krijgen wat u kunt verwachten, kunt u de showcase 'Solid Air' bekijken: De eigenaars van deze prachtige ruimtelijke villa hebben deze in nauw overleg met architecte Anne-mie Noens van architectenbureau Ante vormgegeven naar hun eigen specifieke wensen. Wilt u ook een reportage van uw villa laten maken? Stuur me even een email voor meer informatie. 

Solid Air

Villa Solid Air

Villa Solid Air

Architect: Anne- Mie Noens, Ante Architectenbureau

Powered by SmugMug Log In